Loader

Loading...

Winkelmandje is leeg

Nea Pharma

EEN MERK VOOR EN DOOR SPORTERS

“Het kan véél beter” dachten we, dus sloegen we als sportwetenschapper en sportvoedingsdeskundige de handen in elkaar. Na veel onderzoek en testing met profsporters hadden we ons eerste paradepaardje klaar: we kwamen tot het ultieme recept voor de Pro-Elite Recovery. Een shake die ontwikkeld werd voor de professionele en amateur duursporter die sneller wil recupereren en het maximum uit zijn lichaam wil halen. Met deze filosofie brachten we een volledig nieuw gamma op de markt.

De samenstellingen kwamen tot stand dankzij de ervaringen die profsporters met ons deelden. Ze gebruikten dan na een lange training of wedstrijd onze producten, en deelden hun bevindingen. Een gram meer van een bepaald onderdeel maakt een gigantisch verschil. Na 3 jaar testen kwamen we eindelijk aan een magische formule.

De mix tussen hun ervaring en onze wetenschappelijke kennis bracht dit tot één succesvol, niet te verslagen geheel. Onze eigen sport- en koerservaring speelt hierin ook mee. We begrepen direct wat topsporters nodig hadden.

 
 
neapharma-2@1024x-80

WETENSCHAP EN INNOVATIE ALS GROOTSTE DRIVERS

We staan voor kwaliteit en veiligheid met een ruime wetenschappelijke achtergrond en dat voor elke sporter die zijn prestaties wil verbeteren. De overvloed aan sportvoedingssupplementen op de markt zorgt ervoor dat je in jouw zoektocht naar het passende product snel de weg kwijtraakt. Nog al te vaak worden werkzame ingrediënten te laag gedoseerd of in een minder effectieve vorm gebruikt.

Kwaliteit komt met een prijs. Daarom gaat men vaak besparen op werkzame ingrediënten. Wij zijn voorstander van alle bestanddelen op te nemen én in hoge dosis te verwerken.

Neapharma is er om sporters te helpen en niet andersom. Bij de productontwikkeling van ons gamma streven we immers naar absolute kwaliteit, totale veiligheid en optimale werking. Kortom, als je kiest voor Neapharma dan kies je ervoor om serieus bezig te zijn met jouw sportprestaties.