Loader

Loading...

Winkelmandje is leeg

Private Cycling Club

PCC_Logo_Wittehanden-09
What are you looking at?

JOUW ONLINE CLUBWINKEL

Private Cycling Club is jouw online clubwinkel waar je als wielerfanaat alles vindt voor de wekelijkse clubritten.

  • Professionele kwaliteitsproducten voor tijdens en na de rit.
  • Kies per bestelling om jouw Member Bonus af te trekken!
  • Spaar mee voor 5% korting in de teamkas van je club.
  • Schenk een deel van je tegoed aan één van onze innovatiedoelen.

Private Cycling Club is de bundeling van ervaring in de wielerwereld en de sourcing van kwaliteitsproducten voor tijdens en na de rit.

Het resultaat is een revolutionair platform om u tegen te zeggen.

Eentje voor wielerclubs en -fanaten die geloven in de échte kwaliteit van een product, mee zweren aan ons no discountbeleid en graag méér krijgen voor hun geld.

Gepersonaliseerde teamwear

Kom als één wielerteam naar buiten dankzij onze club team wear. Private Cycling Club levert custom-made team wear van Italiaanse kwaliteitsmakelij. Voorzie groepen, bedrijven en sportteams van gelijke outfits die weer en wind doorstaan en maak jouw team herkenbaar. Altijd en overal!

Vertel ons tijdens een face-to-face meeting wat jij graag op je outfit zou zien. Welke kleur verkies je, welke logo’s moeten er zeker op te zien zijn … Onze inhouse designer gaat daarna aan de slag om een ontwerp te maken volledig naar jouw wens.

Binnen 4 weken na bestelling ga jij met je gepersonaliseerde fietskledij de baan op. Er is trouwens geen minimumafname. Interesse? Contacteer ons voor jouw gepersonaliseerde teamoutfit.